Lep osmeh i najširi spektar stomatoloških usluga

"Imam lep osmeh." - Da li i Vi možete da izgovorite ovu rečenicu? Ili možda skrivate svoj osmeh od onih do kojih Vam je stalo?

Osmeh može biti jedno od najjačih oružja u osvajanju naklonosti na ljubavnom, ali i na poslovnom planu. To treba da bude dovoljan motiv da i sami rešite svoj estetski nedostatak. Spremite svoj osmeh za novo uspešno doba.

Dentics čine tri vrhunski opremljene ordinacije - potpuna kompjuterizacija, laser, intraoralna kamera, savremena rentgenološka dijagnostika, u kojima Vas očekuju lekari sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom.

Dentics pruža najširi spektar stomatoloških usluga: dijagnostika prema evropskim standardima, preventivne mere, plombiranja, ekstrakcije, sve pa i najkomplikovanije protetske nadoknade (bezmetalna keramika), ortodontske terapije terapije za decu i odrasle, hirurške intervencije u usnoj duplji, lasersko i hirurško lečenje paradontopatije (paradontoze), ugradnja implanata, beljenje zuba, nakit za zube...

Sve navedene intervencije su bezbolne

Centar savremene i estetske stomatologije Dentics nalazi se na Senjaku, u jednoj od najlepših ambijentalnih celina u Beogradu. Odiše spokojnom atmosferom i toplinom ambijenta, kakve je teško sresti na sličnim mestima. Celokupan prostor je klimatizovan.

Radno vreme: radnim danom od 10 do 18 časova.